"Miikka nostaa rohkeasti ja lempeästi vaikeitakin asioita yhteiseen keskusteluun. Vahva suositus tälle tasa-arvon kannattajalle ja oikeudenmukaisemman tulevaisuuden rakentajalle!."

Sanna-Maria Anttila, sosionomi AMK, Tampereen ja Hämeen vasemmistonuorten varapj., Tampere

 

"Minulla on ilo tuntea Miikka. Olemme tavanneet useita kertoja ammattiyhdistystoiminnan, politiikan ja kuntatyön merkeissä Oulu-Kainuun alueella ja muuallakin. Miikka on aito ihminen, jonka toiminta politiikassa ja elämässään muutoinkin on luottamusta herättävää. Eduskuntaan tarvitaan uuden sukupolven nuorta taitavaa poliitikkoa pohjoisesta - Miikka on sellainen. Arvostan ja suosittelen."

Teija Asara-Laaksonen, JHL:n toimialajohtaja, Vantaa

 

"Olen riemulla seurannut sitä energiaa ja innostavaa henkeä mitä Miikka saa levitettyä entiseen kotikaupunkiini Kajaaniin ja Kainuuseen. Tämä nuorimies on tomera pakkaus lempeyttä ja toimintaa, solidaarisuutta ja jämerää asioiden eteenpäin viemistä kaikilla tasoilla aina yhdistystoiminnasta poliittisiin päätöksentekojärjestelmiin. Jalat maassa itse hihat käärivää edustajaa etsivälle suosittelen lämpimästi Miikkaa."

Hilkka Haaga, Kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen, maakuntavaltuutettu, vasemmistoliiton puoluevaltuutettu, Oulu

 

"Miikka on aikaansaava ihminen, jolla on kaiken kiireen keskelläkin kuitenkin aikaa pysähtyä kuuntelemaan ja pohdiskelemaan asioita. On tärkeää, että uskaltaa seistä mielipiteidensä takana ja tarttua myös niihin vaikeampiin aiheisiin. Miikka tekee työtään täydellä sydämellä, siksi haluaisin nähdä hänet eduskunnassa!"

Alisa Hakkarainen, opiskelija, Sotkamo

 

"Jos sie kaipaat rehellistä, oikeudenmukaista ja jalat maassa olevaa kansanedustajaa, täs siulle sellainen."

Antti Hautajoki, hitsaaja, Kajaani

 

"Miikassa on ainesta. Olen saanut havaita monessa tilaisuudessa."

Martti Haverinen, Hoitaja/ohjaaja, Hyrynsalmi

 

"Miikka on aidosti kuunteleva, asioista selvää ottava, rohkea, intohimoinen ja luonnonlahjakas poliitikko, jonka omat ajatukset eivät ole kivettyneet betoniksi, muttei myöskään mitäänsanomattomaksi bulkkiselluksi mössööntyneet ja mikä parasta kykenee saamaan vanhat jäärätkin ravistelemaan haudan partaalle luutuneita kantojaan uusiksi. Ikä, olipa nuori, tai vanha, voi joskus olla rasite, mutta Miikan kohdalla on todettava, että kun tämä kaksvitonen istuu Kajaanin kaupunginvaltuuston pj:nä, ei siinä kyse ole sattumasta. Kyse on Miikkaa lainatakseni: "rakkaudesta"."

Panu Huotari, Teatteri-ilmaisun ohjaaja, kaupunginvaltuutettu, Kajaani

 

"Miikan kaltainen innostunut, heittäytyvä, ahkera ja asioihin perehtyvä henkilö (jolta taittuu myös runous!) on juuri oikeanlainen henkilö eduskuntaan, Kainuuta edustamaan."

Emilia Hyvönen, taiteen maisteri / tuottaja, Kajaani

 

"Miikka on henkilö, joka paneutuu asioihin ja myös on valmis seisomaan lupauksien takana."

Juha Hämäläinen-Grönlund, opiskelija, Kajaani

 

"Miikka on tehnyt suurella sydämellään ja upealla asenteellaan minuun suuren vaikutuksen. Ihminen, joka toimii arvojensa mukaan ja on aina valmis tekemään työtä oikeudenmukaisemman yhteiskunnan puolesta."

Heini Juntunen, opiskelija, Kajaani

 

"Aktiivinen ja toimelias nuori mies."

Tuula Juppi, eläkeläinen, Kajaani

 

"Miksi Miikka? Koska elämää on vielä kasvukeskuksien ulkopuolella, tarvitsemme kainuuseen oman kansanedustajan, joka ajaa meidän kaikkien kainuulaisten etua ikään, sukupuoleen tai sosiaaliseen asemaan katsomatta. Miikka on KAINUUN KANSAN edustaja, joka tarttuu toimeen vankoin ottein, eikä jää vatuloimaan, kun tarvitaan tekoja!"

Markus Karjalainen, sähköasentaja, Kajaani

 

"Miikka tuo nuorten, erityisesti meidän pohjoisessa ja syrjäseudulla asuvien, äänen kuuluviin eduskunnassa. Miikka tietää, mitä tarpeita, haasteita, toiveita ja haaveita nuorilla on. Nyt rakennetaan tulevaisuutta ja se tulevaisuus koskettaa erityisesti meitä nuoria. Siksi Miikka.."

Saara Karjalainen, sairaanhoitajaopiskelija, Kainuun Vasemmistonuorten pj., Kajaani

 

"Miikka ajaa meidän vähäosaisten asioita ja puolustaa vähäosaisia ja on Nuorten puolella."
Mari Kemppainen, toimitilahuoltaja, Kajaani

 

"Suosittelen Miikkaa ehdokkaaksi eduskuntaveelihin. Miikka on henkilö joka taitaa puheen, kuuntelun sekä peesauksen. Miikka keskustelee todella taitavasti, ja osaa johdattaa keskustelun aihetta haluamaansa suuntaan, kuitenkaan ketään loukkaamatta. En täysin allekirjoita Miikkan aatteita, mutta kannatan hänen eduskuntapaikkaa ehdottomana!"

Ari-Jussi Keränen, opiskelija, Kajaani

 

"Kun työskentelin Vasemmistonuorissa, Miikka oli minuun aktiivisesti yhteydessä, eikä pelännyt puhua kainuulaisten puolesta. Miikkan tarmokkuus paikallistoiminnan käynnistämisessä ja kuntapolitiikassa on ollut ihailtavaa ja tuloksellista. Kainuu saisi Miikka Kortelaisesta ahkeran ja fiksun kansanedustajan."

Antti Kettunen, Viestintäkonsultti, Vasemmistonuorten pääsihteeri 2015-2018, Kerava

 

"Miikka on matkalla kohti eduskuntaa suurella sydämellä ja vankkumattomalla asenteella tasa-arvoisemman ja oikeudenmukaisemman yhteiskunnan puolesta. Arvostan Miikan halua pitää ääntä yksinäisten ja syrjäytyneiden puolesta, ja kaikkea eriarvoisuutta vastaan. Lisäksi uskon, että Miikka on kerännyt jo riittävästi kannuksia ja kokemusta kunnallispolitiikasta ollakseen hyvä edustaja kaikille meille kainuulaisille."

Jenni Kitti, insinööri AMK, Kajaani

 

"Miikka kykenee käsittelemään kokonaisuuksia  ottaen erityisesti huomioon  kaikkein puolustuskyvyttömimmät  ihmiset  tämänhetkisessä kovien  ja epäoikeudenmukaisten arvojen maailmassa."

Mauri Konttinen, Ristijärvi

 

"Miikka tekee määrätietoista ja realistista politiikkaa kaikki kansanryhmät huomioon ottaen. Miikka on tietotaitoinen ihminen pitkällä kokemuksella aktiivitoiminnasta ja kansalaisvaikuttamisesta."

Petja Korkkonensosionomiopiskelija, Kajaani

 

"Pitää nuorten oikeuksista huolta ja ajaa heidän asioita parempaan päin."

Jessika Kortelainen, lähihoitaja, Kajaani

 

"Nuori, jämäkkä mies."

Juha Kortelainen, Hyrynsalmi

 

"Nuorta kokemusta eduskuntaan"

Antero Kyllönen, eläkeläinen, Kajaani

 

"Järki päässä ja jalat maassa, ymmärtää kohtaamisen tärkeyden!"

Noora Kyllönen, opiskelija, Kajaani

 

"Miikka on ihmisten puolella. Olen saanut oppia tuntemaan henkilön, jolla on suuren sydämen lisäksi rohkeutta seistä mielipiteidensä takana ketään loukkaamatta. Hän kunnioittaa niitäkin, jotka ovat toista mieltä ja omaa kykyä yhteistyön tekemiseen ihailtavalla tavalla. Täällä Helsingissä arkadianmäellä on muuten tilaa vielä sille kuuluisalle maalaisjärjelle, Kainuulaiselle dynaamiselle otteelle ja myös nuorten puolesta puhujalle."

Minna Lahtela, yhteisöpedaogi YAMK, Helsinki 

 

"Jos nuorten asioita ymmärtävää ja niiden puolesta toimivaa sekä hyvinvointivaltioita puolustavaa vasemmistoliittolaista ehdokasta etsit, niin ei tarvitse Miikkaa kauempaa hakea. Aikaansaava ja muidenkin ajatuksia kuunteleva järkimies!"

Veli-Pekka Leivo, opettaja, Kajaani

 

"Miikka on toimeen tarttuva, ahkera, tunnollinen, nuori eduskuntavaaliehdokas. Miikka on kansanmies, joka omalla persoonallaan osoittaa luottamusta, ja pystyy viemään asioita eteenpäin rehdillä toiminnalla. Ei pokkuroi herroille, vaan omaa hyvät neuvottelutaidot ja ottaa asioista selvää."

Ritva Mikkonen, etuuskäsittelijä - eläkeläinen, Kajaani

 

"Tässä on mies oikealla asialla. Titteli "Rakkauden työmies" pitää täysin paikkaansa. Suosittelen!!"

Ville Moilanen, sairaanhoitaja, Suomussalmi

 

"Suosittelen Miikkaa, hänellä on kansanläheinen ote yhteisten asioiden hoitoon."

Osmo Mustonen, ohjaaja, Vaala

 

"Tervejärkinen tekijä, sellaisia tarvitaan kainuulaisia ihmisiä puolustamaan."

Raili Myllylä, toiminnanjohtaja, eläkeläinen, Kajaani

 

"Miikka on tolokku poeka."

Lauri Niiranen, eläkeläinen/herastuomari, Kajaani

 

"Aikaansaapa, rehti ja reilu kaenuulainen."

Jaana Nousiainen, sairaanhoitaja, Kajaani

 

"Kunnon toveri, osaava ja ahkera."

Ari Parviainen, eläkeläinen, Hollola

 

"Miikkan ajatuksia pari vuotta seuranneena voin yhtyä moneen ajatukseen, jotka kannattavat myös omaa arvomaailmaa, joten Miikka jatkoon!"

Matteus Pirinen, myyntivirkailija, Kajaani 

 

"Minäkin aloitin aikoinani samalta viivalta kuin Miikka nyt. Sotkamon Dem. Nuoret esittivät kunnallisvaaleihin ehdokkaaksi ja tässä ollaan viidenkymmenen vuoden uran jälkeen. Paljon on tullut koettua mutta haasteisiin on vastattu ja muita haastettu. Tie johti eduskuntaan Arvo Kemppaisen jälkeen. Antoivat lopulta Kunnallisneuvoksen arvonimen. Nyt Kainuu tarvitsee jatkuvuutta kilpailussa kasvukeskusten kanssa. Siispä keskitämme äänemme Miikalle."

Osmo Polvinen, kunnallisneuvos, Sotkamo
 

"Tolokun mies on Miikka. Vaikka ikää on vähän, korjaantuu se vaiva kokemuksella ja vilipittömällä mielenlaadulla. Siksipä Miikka!"

Tarmo Raatikainen, luokanopettaja, Kuusamo

 

"Nuorissa on meidän tulevaisuus, Olen seurannut Miikan taitoa nuorten ihmisten innostajana. Hän on sosiaalinen, pärjää monenlaisten ihmisten niin vanhojen kuin nuorten kanssa. Idearikas ja yhteistyö kykyinen myös kunnallisessa tehtävässään - jatkoon."

Marja Repo, eläkeläinen, Kajaani

 

"Miikka on suorasanainen mies, ajattelevai en ja toiset huomioonottava. Valmis tarttumaan haasteisiin ja ratkomaan ongelmat."

Milla Ruotsalainen, Kevytyrittäjä Pehmoinen, Kuhmo

"Tarmokasta uutta voimaa suurella sydämellä, kuuntelee ja ymmärtää"

Aki RäisänenVasemmiston puoluevaltuuston jäsen, valtuutettu, Kainuun Maakuntahallituksen jäsen, Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja, Kajaani

 

"Miikka tekee arvokasta työtä nuorten hyväksi suurella sydämellä ja rautaisella ammattitaidolla!"

Heidi Räisänen, lähihoitaja, Kajaani

 

"Nuori uuttera sanansapitävä kansan mies!"

Eero Salonen, Eläkeläinen, kty.ry pj, Kajaani

 

"Reipas ja roimakka mies tarttumaan asioihin. Hommat hoituu."

Minna Savikko, perhehoitaja, Ristijärvi

 

"Kortelainen on kyvykäs huolehtimaan pienempien asioista, unohtamatta globaaleja kuvioita. Hän ymmärtää ihmisen vastuun toisia ihmisiä ja tätä planeettaa kohtaan."

Juha Seppänen, muusikko, Tampere

 

"Mielestäni Arkadianmäellä tarvitaan maalaisjärkeä, jota Miikalta löytyy vallan riittävä määrä. Toki ei sovi unohtaa myös kaikkea muuta osaamista, jota Miikalta löytyy. Siksi aion äänestää Miikkaa."

Olli Seppänen, aluetoimitsija, Suomussalmi

 

"Tutustuin Miikkaan tapahtumassa josta en tuntenut lähes ketään, hän pelasti ulkopuolelle jääneen ja loppu sujui mainiosti. Todella ystävällinen ja hauska tyyppi, jolla on poliittista jämäkkyyttä ja vasemmistolaiset arvot vankalla pohjalla."

Suvi Silvala, kansalaisaktivisti, Kotka

 

"Miikka on äärimmäisen ahkera jokapaikan höylä joka ansaitsee saada arvostusta ja mahdollisuuksia suuriin tehtäviin! Miikalla on huippuedellytykset erilaisiin vastuutehtäviin, mm. eduskuntaan. Suosittelen tätä suurisydämistä immeistä lämpimästi. <3"

Veera Tokkonen, opiskelija, Kajaani

 

"Olen Miikan tuntenut pikkupojasta asti. Tsemppiä Miikalle!"

Sisko Uhlbäck, eläkeläinen, Sotkamo

 

"Tomera mies töihin."

Aarre Väisänen, eläkeläinen, Puolanka

 


"Miikka on nuoresta iästään huolimatta politiikan rautainen ammattilainen, jonka monipuolinen järjestökokemus ja lukuisat luottamustoimet ovat karaisseet hänestä todellisen haastajan vahingolliselle oikeistopolitiikalle. Olen oppinut tuntemaan Miikkan suoraselkäisenä vasemmistolaisena syrjäseutujen puolustajana, jolta löytyvät kortit niin sote- ja ilmastokysymyksiinkin kuin muidenkin vaikeiden tulevaisuuden haasteidemme kohtaamiseen."
Jussi Öman, Vas. puoluevaltuuston varajäsen, Vikajärvi/Rovaniemi

 

Päivi Fonselius, kondiittori, Kajaani
Marja Haapamäki, taksikuski, Ristijärvi
Peppiina Hakkarainen, sosionomi, Kajaani
Sanna Hirvonen, sairaanhoitajaopiskelija, Kajaani
Kaisa Hujanen, myyntineuvottelija, Kajaani 
Tapio Huotari,
eläkeläinen, Vaala
Kaija Huusko,
 lähijoitaja, Kajaani
Vesa Huusko, toimitusjohtaja, Tyrnävä
Kalle Hyötynen, järjestötoimitsija, Akaa/Helsinki
Reijo Jokinen, eläkeläinen, Paltamo
Annukka Junttila, lähihoitaja, Raahe
Eero Juutinen, työnjohtaja, Kajaani
Laura-Kaisa Karjalainen, opiskelija, Joensuu
Lotta Karjalainen, ylioppilas, Kajaani
Pinja Keränen, opiskelija, Joensuu
Jouko Korhonen, alueluottamusmies, Sotkamo
Memmu Korhonen, lastenhoitaja, Kajaani
Penja Korkkonen, teologian YO, Kajaani
Joni Kortelainen, automaatioasentaja, Kajaani
Tommi Kortelainen, viherrakentaja, Kajaani
Tarja Mikkonen, eläkeläinen, Paltamo
Veijo Mikkonen, eläkeläinen, Paltamo
Susanna Määttä, sairaanhoitaja, Kajaani
Lotta Parviainen, opiskelija, Oulu
Mervi Pyy, eletroniikkatyöntekijä, Kajaani
Esa Rautiainen, rakennusinsinööri, Kajaani
Anniina Rytkönen, Kajaanin Vasemmistonuorten pj., yrittäjä, Kajaani
Kai Salomaa, eläkeläinen, Manamansalo
Katja Talvi, terveydenhoitajaopiskelija, Kajaani
Satu Vertainen, liikunnanohjaaja amk, Tampere
Pentti Väyrynen, eläkeläinen, Kajaani

 


 

Suosittele Miikkaa puoluevaltuuston puheenjohtajaksi
Kirjoita suosittelusi ja julkaisemme sen täällä verkkosivuilla. Mikäli haluat jättää vain nimesi, jätä "Suosittelu" -kenttä tyhjäksi.

MEDIAPANKKI

Lataa painolaatuiset kuvat sekä logot täältä.

 

logo vasemmisto RGB musta

YHTEYS

Miikka Kortelainen
kortelainen.eduskuntaan
@gmail.com
045 1335 123/Miikka

© 2019 Miikka Kortelainen. All Rights Reserved. Designed by ARRdesigns